Web Analytics Made Easy - Statcounter

بخشدار مرکزی خاش گفت: در راستای اجرای طرح خدمات رسانی مناطق محروم، 148 روستا در این بخش به اینترنت پرسرعت مجهز شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی شجاعی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما با بیان اینکه اکثریت نسبی جمعیت سیستان و بلوچستان  در روستاها زندگی می کنند، اظهار کرد: سرمایه عظیمی  در روستاها نهفته است و روستا و روستاییان منابع بنیانی تولید و رشد اقتصاد استان را تشکیل می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: با بهره‌گیری از فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) باعث توانمندسازی و تاثیرگذاری آگاهانه این قشر در روند توسعه روستاهای سیستان و بلوچستان شود.

شجاعی تصریح کرد: توجه به ICT روستایی می تواند از ابعاد مختلف در توسعه پایدار روستایی موثر واقع شود که دفاتر خدمات مالی و مخابراتی روستایی از مصادیق آن‌ است.

وی گفت: باید ضرورت  بهره مندی اینترنت پرسرعت روستایی علاوه بر آگاهی بخشی و استفاده عمومی در مراکز درمانی، خانه های بهداشت  مدارس و دهیاریها کاربردهای فراوانی داشته باشد که راه اندازی اینترنت 4G در ۱۴۸ پارچه آبادی و روستای کددار بخش مرکزی خاش از طریق " های وب " اقدامی بسیار موثر بود.

بخشدار مرکزی خاش ادامه داد: نصب دو دستگاه خودپرداز در دهستان های اسماعیل آباد و سنگان و برنامه ریزی جهت نصب دو دستگاه دیگر خودپرداز در روستاهای دیگر بخش مرکزی و برنامه ریزی دولت برای توسعه شبکه تلفن سیمی و ثابت روستایی از جمله خدمات ماندگار نظام برای مردم منطقه است.

وی  افزود: دهیاران، شوراها و  روستاییان برای اطلاع از وضعیت اینترنت در روستایشان می توانند با استعلام از بخشداری از این موضوع مطلع شوند که پس از اطمینان از وجود بستر  اینترنت با رجوع به سایت www.hiweb.ir یا با شماره تماس تلفن ۱۵۶۵ نسبت به نام نویسی تهیه مودم اقدام کرده و از اینترنت پرسرعت 4G بهره مند شوند.

شجاعی خاطرنشان کرد: توسعه بخش مخابراتی و رفع نقاط کور آنتن دهی تلفنهای همراه اول و سایر اپراتورها به ویژه در محورهای اصلی و روستایی از مهمترین مشکلات مخابراتی است.

وی با بیان اینکه خدمات پست بانک نیز طی دو سال اخیر رشد چشمگیری در روستاهای بخش مرکزی خاش داشته است، افزود: روستاییان با مراجعه به دفاتر‌ آی‌سی‌تی روستایی حداقل از چهار خدمت مشخص بانکداری الکترونیک، پست و خدمات پستی، ارتباطات تلفنی و نمابر و نهایتا خدمات فناوری اطلاعات و دسترسی به اینترنت بهره‌مند می‌شوند که این خدمات در حال توسعه و ارتقا است.

بخشدار مرکزی خاش ادامه داد: دولت با محوریت وزارت ارتباطات با برنامه و منظم گام های توسعه روستایی را برمی دارد که  از تهران روند توسعه ارتباطات اینترنتی شهرستان تسریع شده است که نوید خوبی برای روستاییان بخش مرکزی است.

شجاعی اذعان کرد: دهیاران و شوراهای اسلامی روستایی باید در نگهداری از تاسیسات بیت المال در بخشهای مخابراتی و تلویزیونی و غیره و جلوگیری از تخریب و به سرقت رفتن تجهیزات مربوطه در مناطق دورافتاده روستایی تلاش کنند.

وی همچنین از برگزاری تور گردشگری دانشجویان دانشکده صنعت و معدن خاش در دهستان گردشگری اسماعیل آباد خبر داد و گفت: در این تور گردشگری یک روزه دانشجویان افزون بر۳۰ نفر از دانشجویان و اساتید  از نزدیک با جاذبه های گردشگری اسماعیل آباد آشنا شدند .

شجاعی افزود: اجرای این برنامه علاوه بر اینکه زمینه بهره مندی دانشجویان از زیبایی ها و چشم اندازهای طبیعی منطقه را فراهم می کند در تقویت روحیه و نشاط و بهبودی شاخص های تحصیلی دانشجویان موثر  است.

وی از افتتاح 10 پروژ آب و خاک جهاد کشاورزی در  نقاط مختلف روستایی حوزه دشت آبخوان بخش مرکزی خاش خبر داد و اظهار کرد: برای اجرای این پروژه ها افزون بر دو میلیارد و پانصد میلیون ریال هزینه شده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۹۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود

به گزارش خبرنگار مهر، مجید جودی ظهر دوشنبه در بازدید از مناطق آسیب دیده امام زاده ابراهیم شفت اظهار کرد: در دوران خدمتی سه دفعه است که آتش سوزی گسترده در این روستا اتفاق می‌افتد و این مساله بسیار تأسف برانگیز و ناراحت کننده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور با تاکید بر لزوم احیای مجدد روستای امامزاده ابراهیم شفت بر اساس اصول علمی و فنی بیان کرد: مسائل فنی، مقام سازی و اصولی سازی در احیا و بازسازی مجدد دهکده سوخته شفت لحاظ شود.

جودی، امامزاده ابراهیم شفت را از معدود روستاهای زیبا و کم نظیر ایران برشمرد و اضافه کرد: مسکن در امامزاده ابراهیم شفت با معیشت و اشتغال مردم منطقه گره خورده است.

وی با تاکید بر سرعت بخشی در ساخت و سازها در امامزاده ابراهیم شفت افزود: اشتغال، اقتصاد و معیشت ساکنین دهکده چوبی شفت به مسکن ارتباط مستقیم دارد و لذا ساخت و ساز منازل مسکونی این روستا باید سرعت بخشیده شود.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با بیان اینکه بازسازی روستای امامزاده ابراهیم شفت بدون پروسه اداری آغاز شود، گفت: امامزاده ابراهیم یک روستای معمولی نیست و باید نسبت به احیا و بازسازی مجدد این روستا اقدامات ویژه و ضرب العجلی صورت گیرد.

جودی با اشاره به تخریب بیش از ۲۵۰ منزل مسکونی در روستای امامزاده ابراهیم شفت بیان کرد: بازسازی و ساخت این تعداد منزل مسکونی در کمتر شش ماه باید به اتمام برسد.

وی از پرداخت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی با کارمزد پایین خبر داد و افزود: مقدمات پرداخت این تسهیلات برای روستاییان آسیب دیده شفت فراهم شده است.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور با تاکید بر لزوم سرعت بخشی کار آواربرداری روستای حادثه دیده شفت بیان کرد: با بکارگیری تمام ظرفیت موجود در استان کار آواربرداری روستای امامزاده ابراهیم شفت انجام می‌شود و در صورت نیاز از استان‌های هم جوار درخواست کمک خواهیم کرد.

جودی با تاکید بر ضرورت حفظ معماری و بافت روستایی در امامزاده ابراهیم شفت اضافه کرد: ضمن تسریع در آواربرداری، بازسازی و ساخت و ساز در روستا باید تلاش شود تا این روستا بر اساس بافت سنتی و روستایی ساخته شود.

وی گریزی هم به آتش سوزی سال ۹۶ در روستای امامزاده ابراهیم شفت زد و افزود: منازل افراد جامانده از آتش سوزی سال‌های گذشته به بهانه آتش سوزی اخیر بازسازی می‌شود.

کد خبر 6098157

دیگر خبرها

  • بانک ملی ایران؛ پشتیبان توسعه طرح های صنعت نفت کشور
  • تجلیل از تولیدکنندگان برتر و دهیاران نمونه در مهربان
  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • احمدیان: امیدواریم روابط اقلیم کردستان با ایران در بُعد امنیتی گسترش یابد
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • بازسازی روستای امامزاده ابراهیم(ع) شفت بدون پروسه اداری آغاز شود
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • بازسازی روستای دهنو با مصالح بومی و محلی